Конфликтная ситуация с сотрудниками ГАИ, прошу вашей помощи!!!
В общем, ситуацию описал в жалобе ниже! Подскажите мне, пожалуйста, как правильно поступить в такой ситуации куда обратится, я понимаю что форум не по этом, но на других форумах я не общаюсь! Прав ли я, и если да то подскажите как правельно дописать или подправить жалобу чтобы выглядело поярче?
Скарга на протиправні дії працівника ДАЇ
27.03.2010р. я Дмитренко Віктор Григорович рухався на своєму автомобілі CHEVROLET EPICA номер AM1300ВВ по вулиці Шевченка, був зупинений працівниками ДАІ а сааме ….. з підозрою в порушені правил дорожнього руху. Інспектор підійшов до мене не представившись і наголосів на те, що я порушив правила тому, що не пропустив транспортній засіб який знаходився від мене по правій стороні, на мою відповідь, що я під’їхавши до перехрестя зупинився на знак СТОП і пропустив автомобіль який знаходився справа не на головній дорозі яка має два знака стоп перед перехрестям, за першим автомобілем їхав маршрутній транспортній засіб на відстані приблизно 100м і зупинився на першому знаку стоп, враховуючи те, що автомобілю необхідно було почати рух і ще зупинитися на другому знаку СТОП я повернув на ліво не створюючи аварійної ситуації, інспектор задав мені питання «чи не бажаєте ви пройти експертизу на алкогольне сп’яніння?» на, що я відповів, що якщо це необхідно я поїду! Працівник ДАІ зупинив автомобіль який рухався в нашому напрямку і попросив водія сісти до нього в автомобіль, я в цей час знаходився біля свого автомобіля. Через хвилин 15 інспектор підійшов до мене і наголосив на те, що я відмовився від проведення експертизи і, що є свідки які це підтвердять, на, що я відповів що це неправда, що я згоден їхати на експертизу і прошу надати мені протокол щоб я це відмітив в пояснені, інспектор відмовився надати мені протокол наголошуючи на те, що це документ і ви його можете зіпсувати і, що надасте пояснення в суді. Інспектор категорично відмовлявся надати протокол до тих пір поки не під’їхав другий автомобіль ДАІ і я спитавши другого інспектора «чи маю я право написати пояснення в протоколі?» відповіді я так і не дочекався але протокол мені дали переглянути але тільки в автомобілі ДАІ! В протоколі я відмітив, що згоден на проведення експертизи, и намагався описати ситуацію яка виникла але в протоколі було не достатньо місця для цього, на моє прохання надати мені папір для продовження пояснення працівники ДАІ відмовились, аргументуючи це тім, що «дасте пояснення в суді у нас немає часу!» Я наполіг на своєму, що «хочу дописати пояснення і відмітити його в додатку», а той час поки я ходив за папером інспектора в графі «Додаток до пояснення» написали «пояснення свідків» і відмовили мені в подальшому поясненні! На моє прохання пред’явити їхнє посвідчення інспектор відповів «я вам його пред’являти не буду але можете записати мої дані зі слів». Після цього інспектор вилущив у мене ключі від мого автомобіля, і сказав що його забирають на штраф площадку, я відповів інспектору, що зі мною є пасажир який має посвідчення водія і може доїхати до дому! Інспектор дописав в протоколі, що передав керування автомобілем моєму пасажиру и попросив мене поставити підписи в протоколі, наголошуючи на те що це підпис за те, що я передав керування і вилучив у мене автомобіль! Після цього, не пізніше чим через дві години я провів незалежну експертизу на алкогольне сп’яніння, яка підтвердила, що я знаходився в тверезому стані. В вище приведеній ситуації є свідки які підтвердять мої слова.
Прошу роз’яснити мені поведінку працівників ДАІ, и причину вилучення мого автомобіля?